BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Şehitler Ortaokulu

Haz

Okulumuz 8.sınıf öğrencisi Ahmet Oğuz OZAN 2023 LGS sonuçlarına göre tüm soruları doğru cevaplayarak büyük bir başarı göstermiştir. Öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Haz

Mezunlar kervanına Nilüfer Şehitler Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri de katıldı .

2022 - 2023 eğitim  - öğretim yılı coşkulu bir mezuniyet töreni ile sona erdi.

Öğrencilerimizin yolu açık ,başarıları daim olsun.

Haz

2022-2023 eğitim-öğretim yılını, okulumuzda düzenlenen karne töreni ile tamamladık. Okul müdürümüzün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hitaben yaptığı konuşmanın ardından, yıl boyunca çabalayarak başarı gösteren öğrencilerimize ödülleri alkışlar eşliğinde takdim edildi.

Nilüfer Şehitler Ortaokulu ailesi olarak bir yılı daha başarıyla tamamlamanın gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık.

Haz

Okulumuz öğrencilerinden Ece BÜYÜKFURAN 11-13 Haziran tarihlerinde Çankırı’da düzenlenen Taekwondo  turnuvasında 3. olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Haz

Nilüfer Belediyesi tarafından Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl 16’ncısı düzenlenen “En Çalışkan Kim Bisiklet Dağıtım Şenliği”nde okulumuz birincileri de ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz futbol takımı, Bursa genelinde düzenlenen futbol turnuvasında il ikincisi olarak büyük bir başarı elde etmiştir. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladıkları TÜBİTAK 2204-B ve ULUDMATH proje çalışmaları okulumuzda sergilendi. Sergiyi düzenleyen matematik zümresine teşekkür ediyoruz.

Haz

Suyun hayatımızdaki önemi ve suyun tasarruflu kullanılması gerekliliğine dikkat çekmek, çocuklarımızda suyu tasarruflu kullanma bilinci sağlamak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen resim yarışmasının ödül töreni Merinos Park'ta gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törende öğrencimiz Ecenaz Türkmen mansiyon ödülüne layık görüldü. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

✨Balmumu Müzesi

✨Odunpazarı Evleri

✨Devrim Arabası

✨Sazova Parkı ‘na

yapılan gezimizde öğrencilerimiz Eskişehir’in tarihi yapılarını öğrenirken doğal güzellikleriyle de huzur buldu .

Keyifli gezi için emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Okulumuz 6. sınıf öğrencisi Sarper TAZE, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada “Küçükler 50 m Kelebek” dalında il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz basketbol takımları 3X3 küçük erkekler basketbol turnuvasında 1. ve 3. olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı kutlaması